Velkommen til Stald KTAS

Thomas Fischer har, for første gang i karrieren, en hest i træning for anpartsstalden Stald KTAS. Ens Snapshot-sønnen Babymoney.

For nogle måneder siden valgte telefonstalden Stald KTAS, at leje nu fireårige Babymoney af Thomas Fischer for de kommende sæsoner. Hesten har allerede gjort to starter for sine nye ejere. I kvalifikationsløbet til Dansk Avlsløb, hvor den var femte – og samme placering i finalen. Begge gange med Birger Jørgensen.

Babymoney er påbegyndt fireårssæsonen og lader batterierne op til den vigtige sæson. Et af den kommende sæsons helt store mål, er naturligvis, at sikre sig startret til Dansk Trav Derby 2016. I fjor havde anpartsstalden Apapmand til start i løbet om “Det blå bånd”, hvor det blev til en mindre præmie.

Stald KTAS’ hjemmeside (åbner i ny fane)
Babymoneys Facebook-side (åbner i ny fane)