Ny hest i stalden

Mescal i hyggelige omgivelser hos Thomas Fischer (Foto: Thomas Fischer)

Lunden-træneren Thomas Fischer har netop investeret i otteårige Mescal, der kommer til stalden fra Jägersro-træneren Tomas Malmqvist.

Otteårige Mescal er ny i Thomas Fischers varetægt. Den svenskfødte vallak kommer fra Tomas Malmqvist, der også har opdrættet hesten. Mescal kommer til Danmark med rekord 1.12,0ak og 387.246 svenske kroner på præmiekontoen. Hesten har dog ikke startet i et år.

»Vi hentede hesten på Jägersro i onsdags. Den har ikke startet et stykke tid, men forventes startklar i løbet af et to-tre måneder. Hesten stykkes ud på fire-fem anparter«, oplyser Thomas Fischer. Interesserede kan kontakte Thomas Fischer på telefon 26 33 51 50.

Mescal skal i prøveløb, inden den atter er klar på væddeløbsbanerne. Vallaken får dog ingen problemer med at få plads i løbene med 1513 aktuelle startpoint. Otteåringen har desuden vundet to af sine tre sidste starter, og været placeret i de svenske V75-løb.